Премини към основното съдържание

Строителна фирма Булплан Диневи ООД

Име на фирма: 
Булплан Диневи ООД

Строителна фирма "Булплан Диневи" спечели финансиране по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА” 2007-2013, съфинансирана от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФОНД ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ.
С подкрепата на строителна фирма "Булплан Диневи" беше разработен програмен продукт във връзка с изменение в Националната класификация на професиите и длъжностите (НКПД) 2011. Програмата позволява лесен и бърз преход от НКПД 2005 към НКПД 2011. За сваляне: nkpd2011.exe.
Строителна фирма "Булплан Диневи" е създадена през 2008 г. като приемник на създадената през 1994 "Булплан" ООД. Ние се занимаваме изключително със съвременно строителство на сгради и съоръжения, направа на конструкции от стоманобетон и метал, газови инсталации, производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, а така също и всякакъв вид довършителни работи. Ние работим в цяла югозападна България - София, Кюстендил, Благоевград. За строителна фирма Булплан Диневи.
Ние изпълняваме, както проекти на частни инвеститори и фирми, така и проекти с държавно и общинско финансиране. Строителна фирма "Булплан Диневи" беше избрана за изпълнител и на обекта по проект "Красива България" в област Кюстендил - за реконструкция и ремонт на дома за възрастни хора с увреждания "Ильо Войвода".
През 2010г. строителна фирма "Булплан Диневи" приключи успешно обучението на персонала по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" финансирана от Европейския социален фонд. За ОП"РЧР"
От 30.04.2009 г., със заповед на Председателя на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), "Булплан Диневи" ООД е вписано в регистъра на лицата, които извършват поддържане, ремонтиране и преустройване на газопроводи, газови съоръжения, инсталации и газови уреди.

Централен офис гр. Кюстендил ул. Александър Стамболийски 51а

Местоположение

Bulgaria
42° 17' 38.112" N, 22° 43' 6.0708" E
Javascript is required to view this map.

БЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Кюстендил се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!