Премини към основното съдържание

град Кюстендил

Всичко за Кюстендил и околните населени места на едно място. В Община Кюстендил влизат Багренци, Берсин, Блатец, Бобешино, Богослов, Буново, Вратца, Гирчевци, Горановци, Горна Брестница, Горна Гращица, Горно Уйно, Грамаждано, Граница, Гурбановци, Гърбино, Гърляно, Гюешево, Дворище, Дождевица, Долна Гращица, Долно село, Долно Уйно, Драговищица, Жабокрът, Жеравино, Жиленци, Ивановци, Каменичка Скакавица, Катрище, Коняво, Копиловци, Коприва, Кутугерци, Кършалево, Кюстендил, Лелинци, Леска, Лисец, Лозно, Ломница, Мазарачево, Нови чифлик, Ново село, Николичевци, Пиперков чифлик, Полетинци, Полска Скакавица, Преколница, Радловци, Раненци, Режинци, Раждавица, Ръсово, Савойски, Сажденик, Скриняно, Слокощица, Соволяно, Стенско, Таваличево, Търновлаг, Търсино, Церовица, Црешново, Цървена ябълка, Цървендол, Цървеняно, Чудинци, Шипочано, Шишковци и Ябълково.

Планирани прекъсвания на тока за Кюстендилска област за периода 20 - 24 юни 2016 г

Кюстендилска област

Община Бобов дол    

Рефинансирай сегашните си кредити със сума до 5000 лв. и месечна вноска

ПРОФИ в ЕДНО
Вземете сега до 5000 лв. потребителски кредит от "ПРОФИ КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ" ЕООД за рефинасиране на текущи кредити и ще получите:
1. Бързо одобряване и отпускане на кредита;
2. Приоритетно разгреждане на Вашето искане и изплащане на кредита /в случай на одобрение/

Обединете кредитните си задължения в една единствена месечна вноска.

За контакти: 0899 92 81 92
Любомир Иванов

Работа в кафене

Търсим отговорен човек за работа в кафене

Работа в кафене

Търсим сериозен човек за работа в кафене

Потребителски кредити САМО срещу лична карта

На тел. номер 0899 92 81 92 можете да разберете как се кандидатства за суми от 100 до 5 000 лева само срещу лична карта и разполагаем доход, независимо от основанието му.

търсим букмейкърка

ТЪРСИМ ЖЕНА ЗА РАБОТА В ЕВРОФУТБОЛ.ЗА ДВА ПУНКТА НА ЦИРКОВАТА ПЛОЩАДКА Е ЕДИНИЯ ,А ДРУГИЯ В КВ.РУМЯНА ВОЙВОДА.ЗАПЛАЩАНЕ-МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА.ЗА ПОДРОБНОСТИ ТЕЛ.078/920 222

Честит рожден ден на Ирина Скендерска

Екипът на Кюстенддил онлайн пожелава на най-добрата фотографка много здраве, щастие, късмет и все по-добри попадения през обектива. С многопройните си прекрасни фотографии Ирина не само разведрява деня на кюстендилци, но и съхранява традициите и ни представя реалността през един по-красив, по-приемлив и усмихнат ъгъл.

Честит рожден ден!

Издирва се 17-годишно момче от Кюстендил

17-годишно момче е изчезнало,след като е скочило в река Струма от моста в село Копиловци,Община Кюстендил.Инцидентът е станал миналата събота и вече 6-ти ден продължава издирването му.По сегашна информация,младежът Едмонд Белюли за последно е бил с приятели и е скочил в реката заради изгубен бас,но така и не излязъл от нея.Екипи на Регионална дирекция Пожарна безопасност и защита на населението, в

Продават ни развалена храна в магазините

Инспектори от "Контрол на храните" съставиха акт на магазин в Дупница за това,че са продавали храна с изтекъл срок на годност.Проверката се е състояла около Великден и са установени 7 килограма развалени сирене и колбаси."Стремим се, когато законодателя е дал размер на санкция, от- до, да сме в долната граница, но в случая става дума за рецидив.

Изправиха стоматолог от Дупница на съд

Дупнишки стоматолог беше изправен на съд с обвинение,че е източвал здравната каса.Той получи 3 месеца условно с тригодишен изпитателен срок за това,че е прибрал в джоба си 1189,94 лева. Лекарят се призна за виновен и сключи споразумение с прокурора по делото, след което получи 3-месечна условна присъда с три годишен изпитателен срок. Парите са върнати на НЗОК. Стоматологът с инициали Х.